Γιώργος Λιάγκας – Αντώνης Ρέμος: Συνάντηση και δείπνο σε γνωστό εστιατόριο! [pics]

Τον Αντώνη Ρέμο τον έχουμε δει να δίνει από τις πιο αποκαλυπτικές του συνεντεύξεις στον Γιώργο Λιάγκα και παρόλο που στο τέλος 2017 ακούστηκε, πως υπήρξε ρήξη στις σχέσεις τους εξαιτίας της ματαίωσης του εορταστικού show στον Αντ1 που ήταν να παρουσιάσουν μαζί, φαίνεται πως μεταξύ τους είναι μια χαρά και πρόσφατα είχαν μια συνάντηση.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, όταν είχε ρωτηθεί για το αν έχουν χαλάσει οι σχέσεις τους είχε απαντήσει κάνοντας χιούμορ: “Δυστυχώς, από ό,τι έμαθα, δεν θα γίνει το εορταστικό αυτό για κάποιους τεχνικούς λόγους. Θα τον τιμωρούσα πολύ αυστηρά, με γερμανικά βασανιστήρια, για αυτά που έχει πει κατά καιρούς για φίλους μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει τεράστια εμπειρία στην τηλεόραση. Επειδή δεν ξέρει να κρατάει το στόμα του σε έναν έλεγχο, αδικεί τον εαυτό του και αδικείται από τον κόσμο πολλές φορές. Δεν θεωρώ ότι υπήρξε κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μπορεί να είπε ο Γιώργος μια χαζομαρούλα και την πήρε λίγο στραβά κι ο κόσμος, ο Γρηγόρης είναι σε μια ερημιά μπορεί να του το μετέφεραν και λίγο διαφορετικά, είμαστε και πρωταθλητές στο ρουφιανιλίκι στην Ελλάδα, δεν θέλει και πολύ. Όταν γυρίσει θέλω να είναι πρώτος καλεσμένος του Λιάγκα ο Γρηγόρης.”

Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης πάντως το πέρασαν μαζί και δείπνησαν στο ark στη Γλυφάδα, με τις παραδοσιακές συνταγές της Τασίας που ήρθε από το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς γιαμία βραδιά, στα πλαίσια του 1ου φεστιβάλ Ελληνικών γεύσεων, «Symposio».

Οι δυο φίλοι πέρασαν όμορφα και με χαρούμενη διάθεση, πόζαραν στον φακό με την αγαπημένη τους μαγείρισσα, που συνηθίζουν να επισκέπτονται όταν κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές προς το Ιόνιο.

Read More

And More