Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση λίγο πριν από την είδηση του χωρισμού!

Το τέλος στον γάμο τους ήρθε, αλλά το κοντινό τους περιβάλλον μιλά για έναν πολύ φιλικό χωρισμό. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους αλλά τους συνδέουν πολλά και πάνω απ’ όλα τα παιδιά τους. Έτσι, παρόλο που έχουν πάρει την δύσκολη αυτή απόφαση, συνεχίζουν -όπως όλα δείχνουν – να συναντιούνται για οικογενειακούς αλλά κι επαγγελματικούς λόγους.

Απόδειξη; Οι φωτογραφίες του περιοδικού Hello που κυκλοφορεί και που τους έχει απαθανατίσει μαζί σε γνωστό πολυκατάστημα των βορείων προαστίων, σχεδόν δυο εβομάδες πριν. Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, οι δυο τους είχαν κοινό επαγγελματικό ραντεβού κι έτσι έκαναν και μια βόλτα στις βιτρίνες, που σημαίνει πως υπάρχει φιλική διάθεση μεταξύ τους.

Εκείνες τις ημέρες ήταν και η ονομαστική γιορτή του μικρού τους γιου Δημήτρη, την οποία πέρασαν στο οικογενειακό τους σπίτι στη Βουλιαγμένη, ενώ το προηγούμενο Σάββατο η Φαίη αφιέρωσε την μέρα στον μεγάλο τους γιο, Γιάννη.

Δες τις φωτογραφίες της τελευταίας τους κοινής εμφάνισης που δημοσίευσε το περιοδικό Hello στις 2 Νοεμβρίου

*Το TLIFE δημοσιεύει τις φωτογραφίες του Hello κατόπιν αποκλειστικής άδειας από την Alpha Editions και την εκδότρια Έλενα Μακρή.

Read More

And More