Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Ο γιος τους κάνει μαθήματα εξ αποστάσεως! [pic]

Στην νέα τάξη πραγμάτων λόγω καραντίνας για τη μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού προσαρμόζονται όλοι σιγά σιγά. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά περισσότερο από τρεις εβδομάδες και οι μαθητές μπαίνουν στο πρόγραμμα διδασκαλίας εξ αποστάσεως. Έτσι συμβαίνει και με τον γιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Γιαννάκης τους, που σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 9 του χρόνια (έχει γενέθλια ανήμερα του Πάσχα) έχει ξεκινήσει μαθήματα εξ αποστάσεως. Τα πρωινά μάλιστα, που η Φαίη έχει επιστρέψει στην εκπομπή Πρωινό του Ant1, τα αγόρια περνούν δημιουργικό χρόνο με τον μπαμπά τους Γιώργο Λιάγκα και προσπαθούν να μην ξεφεύγουν από το πρόγραμμά τους, παρόλο που όλες οι εξωτερικές δραστηριότητές τους έχουν διακοπεί προς το παρόν.

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, ο μεγάλος γιος του πρώην ζευγαριού έκανε online μάθημα με την δασκάλα του. «Μάθημα στις μέρες του Κορωνοϊού…. Καλό μήνα. Θα περάσει κι αυτό…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του.

 

Read More

And More