Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Οι δυο προσπάθειες επανασύνδεσης και η απόφαση να ανακοινώσουν το χωρισμό!

Τίτλοι τέλους έπεσαν στο γάμο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και η κοινή ανακοίνωση του χωρισμού τους μέσα από την Real Life έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού ελάχιστοι γνώριζαν πως το ζευγάρι πήρε την απόφαση να το επικοινωνήσει με αυτόν τον τρόπο. Και μπορεί φίλοι, θαυμαστές και αγαπημένα πρόσωπα να τους έχουν “βομβαρδίσει” με μηνύματα για να τους παρακινήσουν να κάνουν προσπάθεια επανασύνδεσης, η αλήθεια όμως είναι πως η Φαίη και ο Γιώργος πάλεψαν πολύ για να μην φθάσουν στο χωρισμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo και του Θέμη Μάλλη, το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στο γάμο του τον τελευταίο χρόνο. Από τον Φλεβάρη άρχισαν να κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια και η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει… Ωστόσο, προσπάθειες επανασύνδεσης έγιναν… Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε δυο περιόδους το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε το ίδιο δωμάτιο. Η πρώτη ήταν τον Απρίλιο, λίγο μετά το θάνατο του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα. Τότε η Φαίη του στάθηκε πολύ και έκανε ό,τι μπορούσε για να τον στηρίξει. Και η δεύτερη προσπάθεια επανασύνδεσης έγινε για λίγες μέρες τον Αύγουστο.

Ωστόσο, ο χωρισμός φαίνεται πως ήταν αναπόφευκτος αν και το ζευγάρι δεν έχει πάει ακόμη σε δικηγόρο. “Δεν έχουν πάει ακόμη σε δικηγόρο, δεν έχουν κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν δεύτερη σκέψη για τη σχέση τους”, αναφέρει στενός συνεργάτης τους.

Όσο για την απόφαση να ανακοινώσουν τώρα πως δεν είναι πια ζευγάρι, άνθρωπος από το περιβάλλον τους αναφέρει: “Δεν ήθελαν πλέον να λένε ψέματα, ούτε να κρύβονται. Έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν μόνοι και αργά ή γρήγορα ο χωρισμός θα διέρρεε. Ήθελαν να το διαχειριστούν οι ίδιοι”.



Read More

And More