Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Οι ξέγνοιαστες διακοπές στην Τήνο και τα νέα τηλεοπτικά σχέδια!

Το τηλεοπτικό διαζύγιο, μπορεί να είναι γεγονός, αλλά στη ζωή είναι μαζί και πολύ αγαπημένοι. Η πάντα σέξι κι Φαίη Σκορδά, βρίσκεται στην Τήνο για τις καλοκαιρινές διακοπές της και απολαμβάνει τον ήλιο και τις βουτιές στην πισίνα και στην θάλασσα. Μαζί της φυσικά, είναι ο Γιώργος Λιάγκας, με τον οποίο πέρασαν ένα διάστημα διακοπών χώρια, μέχρι που ξανασυναντήθηκαν στη Χαλκιδική και μαζί με τα παιδιά τους, ταξίδεψαν και πάλι στις Κυκλάδες και στο σπίτι που νοικιάζουν στο νησί.

Το ζευγάρι μετά από μακροχρόνια πετυχημένη συνεργασία, αποφάσισε να πάρει τηλεοπτικό «διαζύγιο» και αφού όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, οι ίδιοι δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να προσαρμοστουν στα νέα δεδομένα. Ο χωρισμός αυτός μάλιστα είναι στρατηγικής σημασίας για τον ΑΝΤ1 που αποφάσισε να τους αξιοποιήσει περισσότερο και έτσι με τους δύο παρουσιαστές να βγάλει τρεις εκπομπές. Την επόμενη σεζόν λοιπόν «Το πρωινό» θα το παρουσιάζει καθημερινά η Φαίη Σκορδά ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει την παρουσίαση του «Rising Star» αλλά και του καινούργιου τηλεπαιχνιδιού, του «Lucky Room», που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο αλλά δεν αποκλείεται αν διαγράψει θετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης να μετακομίσει αργότερα σε καθημερινή βάση. Με την κοινή απόφαση των τριών πλευρών, του τηλεοπτικού σταθμού και των δύο παρουσιαστών, ο ΑΝΤ1 εκτιμά ότι θα έχει τρία δυνατά προγράμματα.

Μαζί τους αυτές τις μέρες, βρίσκεται και ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος τους ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία αλλά και που σίγουρα τους συμβουλεύει για τα τηλεοπτικά της βήματα. Δες τις τελευταίες τους φωτογραφίες

#tinos_island #friends #summer2016 #instagreece #instagramgr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giannis Latsios (@giannislatsios) στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις


Και ο Γιώργος Λιάγκας δείχνει ν’ απολαμβάνει το Αιγαίο Πέλαγος ακόμη και με πολλά μποφόρ

Αιγαιοπελαγιτικες καλημερες…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Φυσα να δουμε τι θα καταλαβεις… 8αρι γεματο σημερα…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Read More

And More