Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Οριστικό τέλος στο γάμο τους – Σε δυο εβδομάδες βγαίνει το διαζύγιο

Τίτλοι οριστικού τέλους στο λαμπερό γάμο που έγινε πριν από οκτώ χρόνια στο Island θα πέσουν σε δυο περίπου εβδομάδες για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έχει τραβήξει πια δρόμους χωριστούς -κρατώντας όμως καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών – και περιμένει τώρα και την επίσημη απόφαση του Πρωτοδικείου για το συναινετικό του διαζύγιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, σε μια μικρή αίθουσα του Πρωτοδικείου της Αθήνας έπεσαν χθες οι τίτλοι τέλους στο γάμο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, με τη λέξη “συζητείται” από τα χείλη της έδρας του δικαστηρίου να σφραγίζει την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε κοινή συναινέσει το πρώην ζευγάρι, την περασμένη άνοιξη.

Η υπ’ αριθμόν 529329 αίτηση διαζυγίου που είχαν υποβάλει μέσω των συνηγόρων τους στις 25 Απριλίου 2017, έξι μήνες περίπου μετά τη δημόσια ανακοίνωση του χωρισμού τους, συζητήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και η απόφαση που θα λύνει τυπικά το γάμο τους και θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες όσων από κοινού έχουν αποφασίσει για την επιμέλεια των παιδιών τους αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το ζευγάρι έχει λύσει όλες τις διαφορές του και ακόμη και τα κοινά αποκτήματα που είχαν κατά την περίοδο του έγγαμου βίου, έχουν συμφωνηθεί πώς θα μοιραστούν χωρίς να υπάρχουν εντάσεις. Πρωταρχικός στόχος, άλλωστε, και των δυο είναι να προστατέψουν τα παιδιά του και να τα κάνουν να κρατήσουν τις ισορροπίες τους.

Read More

And More