Γιώργος Λιάγκας για Γιάννη Στάνκογλου: «Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα παρουσιάστρια – Τη σχέση τη ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό»

Με αφορμή τη συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος αλλά και την αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την προσωπική ζωή του ηθοποιού, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το σχόλιό του. (Δες εδώ το βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου, αλλά και το βίντεο από το «Happy Day» όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως ο ηθοποιός έχει προχωρήσει τη ζωή του με πρόσωπο από τον ίδιο χώρο, ο Γιώργος Λιάγκας, τόνισε πως δεν έπρεπε να περιγράψουν τόσο ανοιχτά τη νέα του σύντροφο. 

«Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό; Εγώ δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι δεν είπαν; Δεν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφος παρουσιάστρια… Όλο αυτό που το ξέρουμε όλοι αλλά δεν θέλουμε να το πούμε είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου… “θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”. Αφού δεν ήθελαν να πουν τα όνομα, ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση την ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό και για αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός, διότι ο περίγυρος μπορεί να αναρωτιέται αν έχουν κλείσει ο κύκλος με το παρελθόν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More