Γιώργος Λιάγκας για το χωρισμό: “Δεν υπάρχουν ούτε τρίτα, ούτε τέταρτα πρόσωπα στον γάμο μου με την Φαίη”

“Με την Φαίη χωρίσαμε ήρεμα, έχουμε καλές σχέσεις για τα παιδιά”, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από την Φαίη Σκορδά. Ο γνωστός παρουσιαστής που κράτησε σιγήν ιχθύος τις τελευταίες μέρες, μετά την κοινή δήλωση με την Φαίη Σκορδά στην Real, έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του.

“Θεωρώ ότι δεν έγινε μεγάλος ντόρος με το χωρισμό μας με την Φαίη, Το κάναμε πολύ ήπια με μια κοινή δήλωσή μας μέσα από την εφημερίδα του κουμπάρου μας, του Νίκου Χατζηνικολάου… Όταν δυο άνθρωποι λόγω της δουλειάς τους παντρεύονται και το ανακοινώνουν, θα έπρεπε και στο κλείσιμο αυτής της όμορφης σχέσης να το γνωστοποιούν”, ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα των Αποκαλυπτικών.

“Φοβόμασταν την παραφιλολογία για το διαζύγιό μα γι’ αυτό κάναμε κοινή δήλωση με την Φαίη. Το κλείσαμε με αυτό το θέμα με τα όσα είπαμε στη δήλωσή μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε ως απάντηση σε όσα λέγονται για τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους: “Δεν υπάρχουν ούτε τρίτα, ούτε τέταρτα ούτε πέμπτα πρόσωπα στον γάμο μου με την Φαίη”.

Για την αλλαγή στην εμφάνισή του, δήλωσε: “Αφού έκανα κάποιες αλλαγές στη ζωή μου, είπα να αλλάξω και στην εμφάνισή μου. Έχασα βάρος ράβοντας στο στόμα μου”, ενώ για τη ζωή του εργένη, είπε: “Ως εργένης θα προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Δεν μαγείρευα ούτε πριν, δεν θα μαγειρεύω και τώρα”.

Τέλος, για τις φετινές γιορτές που τον βρίσκουν χωρισμένο, ανέφερε: “Κάποιοι μπορεί να μελαγχολούν στις γιορτές, αλλά όταν έχει παιδιά δεν αφήνεις να σε πάρει από κάτω”.

Read More

And More