Γιώργος Λιάγκας – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δίνουν στο… ξεκατίνιασμα μία άλλη διάσταση! Σήμερα ανταπάντησε ο Γιώργος για το πόσο… κότα νιώθει.

Όσο λατρεύω τις Κατίνες όλου του κόσμου – άλλωστε Κατίνα, θεά, είναι και μία από τις πιο αγαπημένες μου θείες -, τόσο σιχαίνομαι την… κατινιά, η οποία τελικά μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά! Αν το έχεις ρε παιδί μου στο αίμα σου, αν είναι στην φιλοσοφία σου, πάει και τελείωσε είναι μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε θα ξανά κυλήσεις.

Η κατινιά και το ξεκατίνιασμα είναι κάτι σαν… μικρόβιο, αν κολλήσεις; Δεν σου περνάει ούτε με χιλιάρα αντιβίωση! Και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως και ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχουν… πάθει κατινιά και μάλιστα; Αυτή την περίοδο παρουσιάζουν και… υποτροπή.

Αν δεν το ξέρεις λατρεμένη, αυτό το… ξεκατίνιασμα και η κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες κρατάει χρόνια, παρά το γεγονός ότι για το χατίρι της τηλεθέασης πολλές φορές on air έχουν προσπαθήσει να τα βρουν και να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους. Κάπως έτσι έχουμε δει και τον Γρηγόρη στο πρωινό και τον Γιώργο στο βραδινό του ΄Αρνι. Πως το λέει το τραγουδάκι; “Για τα λεφτά τα κάνεις όλα”; Ε, “για τα ποσοστά τηλεθέασης τα κάνεις όλα”!

Και για να σου είμαι και ειλικρινής, δεν θυμάμαι πλέον και πως ξεκίνησε όλη αυτή η κόντρα ανάμεσά τους. Αυτό ,όμως, που έχει σημασία, είναι πως και οι δυο τους για ακόμα μία φορά είναι στα… κάγκελα και κάνουν σαν τις γυναικούλες της γειτονιάς, οι οποίες με όπλο τους την… ποδιά και με το χέρι στη μέση, βγαίνουν στην αυλή για να το λύσουν το θέμα με… δόξα και τιμή. Α, τώρα που το λέμε, αγόρια μην ξεχάσετε να μας πείτε στο τέλος και το… “ποιός άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα”.

Με άλλα λόγια; Και οι δύο μπορούν να στηρίξουν με σθένος – και μπράβο τους-, την… μπούρδα απ ΄όπου κι αν προέρχεται! Γιατί ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους δεν είναι μία κόντρα, μία σοβαρή κόντρα, αλλά μία ατελείωτη μπουρδολογία, με την οποία έχουν καταφέρει να δώσουν στο ξεκατίνιασμα μία άλλη διάσταση.

Αυτή τη φορά άναψαν τα… αίματα, μετά την σάτιρα που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Late Night” του για τον Γρηγόρη, όπου εκτός από το γεγονός ότι τον κατηγόρησε – στο όνομα της σάτιρας πάντα -, για την εμφάνισή του και τα κιλά του, τον χαρακτήρισε και… “Φιλιππινέζο του ΑΝΤ1”, προφανώς στο όνομα της σάτιρας και πάλι και γιατί ήθελε να κάνει χιούμορ.

(Άσχετο, αλλά τι ακριβώς έχουν οι Φιλιππινέζοι; Πως ακριβώς είναι το να είσαι… Φιλιππινέζος; Τώρα που το σκέφτομαι είναι καλύτερο να είσαι Φιλιππινέζος ή… Λιάγκας;)

Όμως, κάτι που δεν το έχει με το χιούμορ, ή που όλοι εμείς δεν έχουμε αρκετά ανεβασμένο IQ για να το καταλαβαίνουμε στα γρήγορα, κάτι που ο Γρηγόρης επίσης έχει μαλώσει με την σάτιρα, ήρθε και… φούντωσε το θέμα.

Όοοοοχι λατρεμένη μου, δεν το άφησε να πέσει κάτω… Όχι, δεν κατάλαβε κι αυτή τη φορά πως το καλύτερο θα ήταν να αδιαφορήσει, γιατί αν μη τι άλλο αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή του προσφέρει έναν τεράστιο ντόρο, πράγμα πολύτιμο για τον Γιώργο, ο οποίος έχει ξεκινήσει την δράση του στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και όλο αυτό είναι “βούτυρο στο ψωμί του”.

“Φιλιππινέζο με είπες εσύ”, σκέφτηκε ο Γρηγόρης, “κότα θα σε πω εγώ”! Και μάλιστα; Δεν μπήκε καν στο κόπο να διακωμωδήσει την κατάσταση ή να τοποθετηθεί μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Βγήκε στον ραδιοφωνικό αέρα και ήταν έξαλλος. Έξαλλος κανονικά, με όλα τα γράμματα της λέξης μην σου πω…κεφαλαία!

“Την τακτική του Λιάγκα την ξέρουμε. Πρώτα βρίζει όλο το κόσμο για να κάνει ντόρο, μετά τρώει μία αγωγή και τα παίρνει όλα πίσω. Η… κότα”!

Καλέ σου λέω λατρεμένη και δεν μου απαντάς… “Ποιός άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα”;

Έτσι σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε να ανταπαντήσει στο Γρηγόρη, -σιγά κι αυτός να μην το άφηνε να πέσει κάτω -, και δήλωσε πως δεν είναι μία απλή… κότα, αλλά “κότα λυράτη”.

Φυσικά, η διαφορά είναι πως ο Γιώργος ξεκατινιάζεται με το ίδιο πάθος, μόνο που υποτίθεται ότι δεν απαντά σοβαρά και πως τρολάρει ο ίδιος την κατάσταση. Δεν μπορώ να πω, έξυπνο το βρίσκω…

Από την άλλη ,όμως, λατρεμένη όλο αυτό δεν είναι αστείο, δεν έχει γούστο, είναι και κομματάκι… θλιβερό. Μα να έχεις να κάνεις με δύο πραγματικά μεγάλα παιδιά, με δύο επιτυχημένους άνδρες που δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν και να τους βλέπεις να ξεκατινιάζονται με αυτό το τρόπο;

Τι κόλλημα είναι αυτό; Τι… μεταλλαγμένος ιός; Κι εκεί στον ΑΝΤ1, το ξέρω ότι έχετε και σοβαρές δουλειές να κάνετε, αλλά έλεος. Πείτε τους να βάλουν μία τελεία, γιατί και το κούρασαν και μας κούρασαν.

Η τηλε-γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο… Εκτός κι αν διεκδικούν το… “χρυσό φακιόλι”! Να τους στέψουμε, να τελειώνουμε!

Read More

And More