Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το χωρισμό από την Φαίη Σκορδά

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το χωρισμό από την Φαίη Σκορδά θα κάνει σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής που πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα με το Lucky Room, θα βρεθεί σήμερα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο και θα ανάψει το το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με γιορτινή διάθεση.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχει γίνει μεγάλος ντόρος για το εμπορικό στο Μαρούσι και το αν θα είναι η Ελένη Μενεγάκη ή η Φαίη Σκορδά, η οικοδέσποινας της βραδιάς, ο Γιώργος Λιάγκας όμως δρα πλέον μόνος του και θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων. Η βραδιά θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 8 με τη φωταγώγηση του δέντρο και θα ακολουθήσει η live εμφάνιση του Ηλία Βρεττού.

Και μπορεί πολύ να είχαν ως τώρα αμφιβολίες για το αν ο Γιώργος Λιάγκας θα επέλεγε να κάνει μια τέτοια επίσημη εμφάνιση μετά τον ντόρο για το χωρισμό του, εκείνος πάντως φαίνεται να μην αλλάζει τα σχέδιά του και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Από την άλλη, βέβαια, η Φαίη έχει ήδη αρνηθεί να εκτεθεί τόσο στα φώτα της δημοσιότητας και να βρεθεί σε αντίστοιχο event…

Read More

And More