Γιώργος Λιάγκας: Με την Σάσα Σταμάτη στην Επίδαυρο! Φωτογραφίες

Στην Επίδαυρο χωρίς την Φαίη Σκορδά, αλλά με την καλή του φίλη Σάσα Σταμάτη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν ήθελε να λείπει από την πρεμιέρα της παράστασης «Ο πλούτος» του Αριστοφάνη με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη… και άφησε για λίγο την Φαίη και τα παιδιά στο σπίτι και βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο.

Εκεί μάλιστα τον περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη, αφού συναντήθηκε με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και ανέβασαν μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram. «Έχω και τα τυχερά μου», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας στο προφίλ του και τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων δεν είχαν τέλος.

Ειχα και τα τυχερα μου…

A photo posted by Giwrgos Liagas (@gliagas) on


Ο Γιώργος, μάλιστα, που πριν λίγες μέρες αποκάλυψε πως συνεχίζει κανονικά το Πρωινό, πριν λίγο καιρό είχε υποδεχτεί στην εκπομπή τους τρεις πρωταγωνιστές της παράστασης και είχε δηλώσει πως θα τους τιμήσει στην πρεμιέρα τους. Μαζί του φυσικά και η καλή συνεργάτιδα και οικογενειακή φίλη Σάσα, με την οποία βρέθηκε μετά το τέλος της παράστασης, στα παρασκήνια για να συγχαρούν τους ηθοποιούς.

Η υπόθεση του έργου:

Ο Χρεμύλος, πνιγμένος στα χρέη, αναζητά στο Μαντείο των Δελφών χρησμό για τον σωστό τρόπο να μεγαλώσει το γιο του: τίμιο και φτωχό ή πλούσιο και απατεώνα; Η Πυθία, όπως πάντα ομιχλώδης, τον προτρέπει να πάρει σπίτι του τον πρώτο που θα συναντήσει αποχωρώντας από το Μαντείο. Αυτός είναι ένας τυφλός γέρος, ο Θεός Πλούτος, τιμωρημένος από τον Δία για να μη βλέπει που μοιράζει τα πλούτη, ο οποίος αρνείται να θεραπευτεί γιατί φοβάται την οργή του Θεού.

Μεταπείθεται ωστόσο από τον Χρεμύλο και τον υπηρέτη του, Καρίωνα , ώστε να διαθέτει τον πλούτο σε όσους τον αξίζουν και όχι στους φαύλους ρήτορες και τους απατεώνες . Η θεά Πενία παρεμβαίνει και προσπαθεί να πείσει πως ο πλούτος θα καταστρέψει τους πολίτες, μιας και οι φτωχοί θα επαναπαυθούν, με αποτέλεσμα να γίνουν τεμπέληδες. Εξανίστανται επίσης όλοι οι επιτήδειοι -των ιερέων μη εξαιρουμένων- οι οποίοι χάνουν τα προνόμιά τους.

Δες φωτογραφίες:

Γιώργος Λιάγκας

Σάσα Σταμάτη

Πέτρος Φιλιππίδης, Γιώργος Λιάγκας

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More