Γιώργος Λιάγκας: Πού βρέθηκε με τον γιο του μετά την επιστροφή στην Αθήνα;

Γιώργος Λιάγκας: Πού βρέθηκε με τον γιο του μετά την επιστροφή στην Αθήνα; | tlife.gr

Πρωτοχρονιά στην Αμερική με τους φίλους του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και τώρα πια επέστρεψε στην καθημερινότητά του. Ο παρουσιαστής βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες (απ’ όπου ανέβασε και στα social media φωτογραφίες) και τώρα είναι πάλι πίσω στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Τα δεδομένα βέβαια, φαίνεται να έχουν αλλάξει με το νέο χρόνο που θα τον βρει εκτός της βραδινής ζώνης του Ant1. Όπως έγινε γνωστό η τηλεοπτική εκπομπή Late Night Show κόπηκε από το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο Γιώργος Λιάγκας θα συμμετάσχει σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό προϊόν.

Εκείνος πάντως, φαίνεται να μην χάνει το κέφι του και να μην αλλάζει τα σχέδιά του. Έτσι, σήμερα βρέθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με τον γιο του -που είναι πολύ καλός στην κολύμβηση- και παρακολούθησε την προπόνησή του στο νερό. Ο Γιώργος Λιάγκας -που είναι χειμερινός κολυμβητής- λατρεύει τα αθλήματα στο νερό και ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα μεταδώσει αυτόν τον ενθουσιασμό και στα αγόρια του.

Δες το video του Γιώργου Λιάγκα:

READ more