Με τους συνεργάτες της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» βρέθηκε στην καρδιά της Αθήνας ο γνωστός παρουσιαστής χθες βράδυ. Ο Γιώργος Λιάγκας οργάνωσε ένα ξεχωριστό δείπνο σε γνωστό στέκι της Αθήνας, όπου μαζί με τους συνεργάτες του: Δημήτρη Παπανώτα, Κατερίνα Γκαγκάκη, Ελένη Τσολάκη και Κάλια Ελευθερίου υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.
Με αφορμή τον ένα μήνα και κάτι που είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ η νέα καθημερινή εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε δημοσιογράφους και συνεργάτες σε γνωστό μαγαζί στη Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας και αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία της εκπομπής!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Χαλαρή και χαμογελαστή όλη η ομάδα του Γιώργου Λιάγκα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του TLIFE και απόλαυσε την χαλαρή βραδιά!
Δες φωτογραφίες:
Ελένη Τσολάκη
Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Λιάγκας, Κάλια Ελευθερίου, Νεκτάριος Σκαμνάκης
Κάλια Ελευθερίου
Φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ