Γιώργος Λιάγκας: Στην παράσταση του Μπουράκ Χακί μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Lucky Room! [pics]

Μπορεί οι συζητήσεις για το Lucky Room να συνεχίζονται και οι τελευταίες εξελίξεις να έχουν αλλάξει τα σχέδιά του ο Γιώργος Λιάγκας όμως δεν χάνει το κέφι του. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το διάσημο τηλεπαιχνίδι αναμένεται να μεταφερθεί μετά το Πάσχα στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου (δες εδώ περισσότερα). Αφορμή για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις ήταν η ακύρωση κάποιων γυρισμάτων, αλλά όπως όλα δείχνουν η εκπομπή αλλάζει ημέρες προβολής, αλλά αναμένεται να συνεχίσει κανονικά ως το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει ψύχραιμος και χαμογελαστός και δεν σταματά να στηρίζει τους φίλους του με κάθε ευκαιρία. Έτσι, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Κύκλος” στο θέατρο Σταθμός. Πρόκειται για τη σκηνοθετική προσπάθεια του Γιάννη Αϊβάζη, με πρωταγωνιστή τον κούκλο Τούρκο Μπουράκ Χακί.Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένας σαρανταπεντάρης μικροαστός (Γιώργος Κοψιδάς) ξαφνικά χάνει τα πάντα! Αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως σαν από μηχανής θεός, ο δικηγόρος της πρώην γυναίκας του (Δημήτρης Γιώτης), του δίνει την λύση μη ξέροντας τις προθέσεις του. Το μπέρδεμα όμως στη ζωή του θα το φέρει μια απρόσμενη επίσκεψη απο την Τουρκία (Burak Hakki) που θα του αλλάξει τη ζωή. Θα του φέρει την αλήθεια και ξεκαρδιστικές συναντήσεις με απίθανους χαρακτήρες (Κατερίνα Τσάβαλου, Ευγενία Παναγοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Νίκος Κερασιώτης). Ο κύκλος της ζωής είναι πάντα απρόβλεπτος!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More