Γιώργος Λιάγκας: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Φαίη Σκορδά μετά το διαζύγιο!

Έζησαν ένα δυνατό έρωτα, απέκτησαν μαζί δυο πανέμορφα παιδιά, αλλά μετά από έξι χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που χώρισαν το 2016 και η είδηση του διαζυγίου τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Τρία χρόβια μετά όμως, το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να διατηρεί φιλικές σχέσεις και φυσικά να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να κρατά τις ισορροπίες για τα δυο αγόρια του. Έτσι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν ενεργή συμμετοχή σε ό,τι έχει να κάνει μα τα παιδιά τους και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν δίστασε να μιλήσει για τη σχέση που έχει με την πρώην γυναίκα του, Φαίη Σκορδά μετά το διαζύγιό τους. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του και στην Ελένη Καστάνη που ήταν καλεσμένη του:  «Είμαι και εγώ χωρισμένος γονιός όπως ξέρεις και έχω πολύ καλή σχέση με τη Φαίη»

Και τόνισε: «Μας ενώνει τόσο πολύ η κοινή μας τεράστια αγάπη για τα παιδιά μας, που έχουμε καλή σχέση αλλά έχουμε και προσωπική σχέση. Μιλάμε και για άλλα θέματα εκτός των παιδιών. Δηλαδή είναι σαν να χωρίσαμε αλλά μια σχέση συνεχίζεται.»

Και πρόσθεσε: «Χωρίζουν και άλλοι άνθρωποι και σφάζονται. Μένω πολύ κοντά με τη Φαίη, μένουμε ένα δρόμο διαφορά».

Read More

And More