Γιώργος Λιάγκας: Τι είπε για την αποχώρηση της Ελεάννας Τρυφίδου από την εκπομπή του!

Εκτός ΣΚΑΪ βρίσκεται από χθες η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» Ελεάννα Τρυφίδου. Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» χθες το απόγευμα και στη σημερινή εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με συγκίνηση για τη λήξη της συνεργασίας του με την καλή φίλη και συνεργάτιδά του.

«Με την Ελεάννα είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Ξεκινήσαμε μαζί από Star. Η σχέση μας δεν είναι μόνο επαγγελματική, αλλά και φιλική όλα αυτά τα χρόνια. Σαν να είναι οικογένεια μου. Στη ζωή, όμως συμβαίνουν πράγματα και καταστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Και παίρνονται αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο ίδιος βέβαια, έσπευσε να τονίσει πως η πρώην αρχισυντάκτρια της εκπομπής του είναι ένας πολύ άξιος άνθρωπος και κανένας άνθρωπος που αξίζει δεν χάνεται και κατέληξε: «Από σήμερα δεν θα είναι η Ελεάννα σε αυτήν την εκπομπή».

Σύμφωνα πληροφορίες, το κανάλι και η αρχισυντάκτρια είχαν τον τελευταίο καιρό διάσταση απόψεων ως προς το περιεχόμενο και τον χειρισμό της θεματολογίας της εκπομπής, κάτι που προφανώς οδήγησε σε οριστική μεταξύ τους ρήξη.

Read More

And More