Γιώργος Λιάγκας: Το δημόσιο μήνυμα λίγο πριν την επιστροφή του στο Πρωινό

Λίγες ώρες απομένουν για την πρεμιέρα του νέου Πρωινού! Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συναντιούνται ξανά και η περιέργεια πώς ένα πρώην ζευγάρι θα κάνει μαζί εκπομπή είναι μεγάλη. Όπως ανακοίνωσε ο ANT1, η μεγάλη επιστροφή του παρουσιαστή θα γίνει αύριο Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας, το μεσημέρι της Κυριακής και μία ημέρα πριν βγει και επίσημα στον αέρα του Πρωινού έκανε μια ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με τη Φαίη και γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: 

«Απο αύριο ξανά μαζί με τη @fayskorda στο @toprwino_ant1 στην εκπομπή που δημιουργήσαμε μαζί με τόση αγάπη πριν απο 10 χρόνια. Μαζί μας, μπροστά και πίσω απο τις κάμερες φίλοι και συνεργάτες, η πιο δυνατή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασιμένοι με κέφι και καλή διάθεση, να σας κάνουμε να περνάτε όμορφα όπως όλα αυτά τα 10 χρόνια. Σας περιμένουμε απο αύριο και κάθε μέρα στις 10:00 στον @ant1tv να συνεχίσουμε όλοι μαζί την αγαπημένη τηλεοπτική πρωινή μας συνήθεια».

Read More

And More