Γιώργος Λιανός: Full time μπαμπάς – Το σπάνιο στιγμιότυπο με την έξι μηνών κόρη του

Ο Γιώργος Λιανός μετά από περίπου επτά μήνες που πέρασε μακριά από την οικογένειά του, καθώς βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, πλέον αφιερώνει όλο τον χρόνο του στα τέσσερα παιδιά του, τη σύντροφό του και τους φίλους του. Το 2021 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον παρουσιαστή του Survivor, καθώς έγινε πατέρας για τέταρτη φορά.

Η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον περασμένο Φεβρουάριο, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους. Ο Γιώργος Λιανός μπορεί να απουσίαζε τη στιγμή της γέννησης λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του στο Survivor, όμως μετά το τέλος αυτού προσπαθεί να καλύψει τον χαμένο χρόνο. 

Να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή του και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του στιγμιότυπα με την οικογένειά του.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μια εξαίρεση και έτσι δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την μικρή Βαλέρια – όπως πρόκειται να ονομαστεί το τέταρτο παιδί του. Μπαμπάς και κόρη παίζουν στο κρεβάτι, με το στιγμιότυπο να είναι πολύ τρυφερό. 

Δες το στιγμιότυπο:

Read More

And More