Γιώργος Λιανός: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη!

Γιώργος Λιανός: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη! | tlife.gr

Ο Γιώργος Λιανός είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει πια. Ο τραγουδιστής, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την  επί οκτώ χρόνια σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη, είναι στα καλύτερά του και έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Η νέα γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του, εδώ και αρκετό καιρό, ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Καραλέξη και είναι μια κούκλα. Το ζευγάρι είναι full in love, αλλά προσπαθεί να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είναι χαμηλών τόνων και οι δύο.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε, προς έκπληξη πολλών, μια φωτογραφία με την αγαπημένη τους από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στο εν λόγω στιγμιότυπο απεικονίζονται αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στην ακροθαλασσιά, με φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. «I got sunshine», ήταν το σχόλιο του τραγουδιστή που συνόδευε την τρυφερή αυτή φωτογραφία, η οποία απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά πολλά likes και όμορφα σχόλια.

Χαλαροί και εμφανώς ανανεωμένοι από τις ξέγνοιαστες στιγμές που ζουν, ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί.

READ more