Γιώργος Λιανός: Μαζί με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και το μωρό τους στον Άγιο Δομίνικο

Βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο ετοιμάζει ο Γιώργος Λιανός, καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το Survivor επιστρέφει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Λίγες μέρες πριν πετάξει για την άλλη άκρη του πλανήτη, ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στο «Love It» και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία του Survivor, ενώ αποκάλυψε πως θα έρθουν να τον βρουν η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη και η κόρη τους.

«Έχω πολλούς λόγους να μένω σπιτάκι. Πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο γιατί θα μας λείψουν όλοι. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες να τις περάσουμε οικογενειακά. Προσπαθώ να περνάω όσο μπορώ ποιοτικό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας, γιατί οι βίντεο κλήσεις δεν γεμίζουν το κενό. 

Θα έρθουν να με δουν στον Άγιο Δομίνικο η σύντροφός μου μαζί με το μωρό, απλά θα πρέπει πρώτα να βρούμε τα πατήματά μας στο show. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν σχολείο, ίσως εκμεταλλευτούμε το Πάσχα» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

 

«Πέρσι είχαμε ένα πολύ πετυχημένο Survivor, ένα πολύ ωραίο casting και μια πολύ καλή ενέργεια. Το casting είναι το μυστικό της επιτυχίας. Διαφέρει από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα. Το Survivor είναι μια εμπειρία ζωής. Δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από μοντάζ, είναι κάτι αναπάντεχο.

Είμαι ο άνθρωπος που ουσιαστικά έρχεται σε επαφή με τους παίκτες, νιώθουν ότι έρχονται πιο κοντά στην Ελλάδα, όταν μου μιλάνε. Ξεσκάνε στο γύρισμα. Αυτή είναι η μαγεία του Survivor. Νιώθω ως ο συνδετικός κρίκος των παικτών με την Ελλάδα» τόνισε ο Γιώργος Λιανός. 

 

 

Read More

And More