Γιώργος Λιανός: Πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα – Η φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο

Τον δρόμο της επιστροφής για την χώρα μας φαίνεται πως έχει πάρει ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός παρουσιαστής που τους τελευταίους επτά μήνες βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, λίγες ημέρες πριν αυτό ρίξει αυλαία αναχώρησε για την Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί και πάλι δίπλα στην οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το Survivor πρόκειται να ρίξει αυλαία την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουνίου ενώ μια μέρα πριν θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός. Τόσο ο τελικός όσο και ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο με τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται όλους τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει προκειμένου να κάνει την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή. 

Σήμερα λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψουν και οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του παιχνιδιού. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και μια φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο δείχνοντάς μας πως είναι πλήρως εφοδιασμένος για το ταξίδι του.

Read More

And More