Γιώργος Λιανός: «Πολύ συνειδητά κάνω μία θυσία όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, τα χόμπι μου και πράγματα που αγαπώ»

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει και τη φετινή σεζόν το Survivor, ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τη Σόνια Μαγγίνα.

«Το μόνο που λείπει πραγματικά είναι τα παιδιά μου. Έπειτα, η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε έναν ήρεμο τρόπο ζωής. Στο νησί το πρόγραμμά μας έχει τη δουλειά και μετά τη χαλάρωση, σε ένα περιβάλλον όντως χαλαρωτικό. Οπότε, δεν σου κρύβω ότι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα, με πιάνει μια μικρή αγοραφοβία πλέον. Νιώθω λίγο περίεργα» ανέφερε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, ο Γιώργος Λιανός θα έχει στο πλευρό του στον Άγιο Δομίνικο τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους, Βαλέρια.

«Γενικά απολαμβάνω την παρέα της συζύγου μου και την μικρότερης κόρης μου και προσπαθώ να παίρνω από αυτό ό,τι χρειάζομαι. Με τους δικούς μου και τους φίλους μου προσπαθώ να καλύψω έδαφος μέσω βιντεοκλήσεων -νομίζω πως τους ζαλίζω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εκείνοι. Πολύ συνειδητά κάνω μία θυσία όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, τα χόμπι μου και πράγματα που αγαπώ. Τα βάζω λίγο στην άκρη γιατί τα επαγγελματικά μου πηγαίνουν πραγματικά πολύ καλά και χτίζω το μέλλον για μένα και τα παιδιά μου» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164