Γιώργος Λιανός: Το πρώτο σχόλιο μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν έντονες συζητήσεις για το αν τελικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπει ή όχι στο Survivor All Star.

Χθες, έγινε γνωστό πως ο νικητής του πρώτου Survivor είπε τελικά το πολυπόθητο ναι αλλά όχι για να μπει ως παίκτης, αλλά για να έχει ένα μερίδιο στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης.

Η κάμερα της εκπομπής “Breakfast @ Star” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό ο οποίος σχολίασε την είδηση και αποκάλυψε τους παίκτες που θα ήθελε ο ίδιος να δει στο Survivor All Star.

«Καλύτερα να ρωτήσετε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ειλικρινά μακάρι να ήταν στο χέρι το δικό μου και του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Σάκη Τανιμανίδη να αποφασίζουμε ποιος θα το παρουσιάζει. Σίγουρα η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου που ήταν και ένας από τους νικητές, θα ήταν τιμή. Το ίδιο ισχύει και για τον Ηλία Γκότση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Σάκη Κατσούλη…

Άτομα που έφεραν εις πέρας όλη τη διαδικασία του Survivor. Κάτι έχω μάθει για τα πρόσωπα που θα μπουν, πάω τακτικά από το γραφείο απλά θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω για μένα γιατί είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να μείνουν μυστικά μέχρι να έρθει η στιγμή της ανακοίνωσης η οποία αργεί» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Read More

And More