Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την εξομολόγηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον Γιώργο Λιβάνη.

Η 25χρονη γυμνάστρια εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να δει τον Γιώργο Λιβάνη στο έπαθλο της επικοινωνίας, όμως καταλαβαίνει ότι μπορεί να τον έχει ενοχλήσει η σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη μέσα στο παιχνίδι. Και ενώ οι πράξεις μας δείχνουν ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, Μαριαλένα και Σάκης εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως είναι μόνο φίλοι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Λιβάνης έγιναν ζευγάρι δύο μήνες πριν εκείνη μπει στο Survivor. Μάλιστα, στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας ο γνωστός τραγουδιστής είχε στείλει μήνυμα στην παίκτρια της μπλε ομάδας, γεγονός που είχε φέρει στο φως τη σχέση τους. Μάλιστα, πριν από την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, η ίδια είχε κερδίσει έναν πόντο και είχε αφιερώσει τη νίκη της στον Γιώργο Λιβάνη.

Όλο αυτό το διάστημα ο Γιώργος Λιβάνης έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο και όλα όσα είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, αποφεύγοντας όμως να σχολιάσει κάτι. Ο ίδιος κοιτά κατάματα το φακό, κερδίζοντας τα likes και τα κολακευτικά σχόλια των διαδικτυακών φίλων του.

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More