Γιώργος Λογοθέτης: Τιμήθηκε με το Βραβείο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας έχοντας στο πλευρό του την κούκλα σύζυγό του!

Ο Γιώργος Λογοθέτης και ο όμιλος Libra Group, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, τιμήθηκαν με το Βραβείο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας στο 5ο Ετήσιο Δείπνο (5th Annual Gala) του The Hellenic Initiative, που πραγματοποίθηκε στη Νέα Υόρκη. Την παρουσίασή της εκδήλωσης ανέλαβε ο Σάκης Ρουβάς με τον οποίο ο ομογενής κροίσος είχε την χαρά να γνωριστεί μία μέρα πριν από τη μεγάλη βραδιά.

Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι σε δεξίωση που έκανε η “Ελληνική Πρωτοβουλία” και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για θέματα που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας αλλά και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Ο Σάκης έχει αρχίσει να ασχολείται τα τελευταία χρόνια με θέματα που αφορούν την πράσινη ενέργεια ενώ ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ήδη φτιάξει στη χώρα μας αιολικά πάρκα, πράγμα που σημαίνει ότι είχαν πολλά να πουν!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στο gala

O Γιώργος Λογοθέτης είναι από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες, σε παγκόσμιο επίπεδο, παρόλο που είναι μόλις 41.

Πέρυσι, είδε το όνομά του στην λίστα πλουσίων του Forbes στην κατηγορία “40 under Forty”, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο την νέα γενιά επιχειρηματιών. Δεν έχει ζήσει ποτέ στην Ελλάδα -αν και ταξιδεύει συχνά εδώ- είναι ιδιαίτερα γνωστός σε οικονομικούς και πολιτικούς κύκλους στη χώρα καθώς τα επιτεύγματά του είναι εντυπωσιακά και φυσικά στην ελληνική κοινότητα της Αμερικής είναι ιδιαίτερα δημοφιλης.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις περισσότερα για τη ζωή και την κεριέρα του ομογενή κροίσου

Αυτό φάνηκε και από την βραδιά της βράβευσής του όπου βρέθηκε συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή σύζυγό του. Με τη Νίτζια Εμπειρίκου -γόνο της γνωστής οικογένειας- είναι παντρεμένοι από το 2008. Η νεαρή και όμορφη Νίτζια σπούδασε στην Αμερική και πήρε το πρώτο της πτυχίο στην ψυχολογία από το Brown University, ενώ μετά απέκτησε master από το University of London.

Η Νίτζια συγκαταλέγεται στον κατάλογο του περιοδικού “Town & Country Magazine” στους 50 κορυφαίους φιλάνθρωπους για το 2017 ενώ μαζί με τον Γιώργο Λογοθέτη ίδρυσαν το Ινστιτούτο Seleni.

Έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους και μια κόρη και μένουν οικογενειακώς στο Μανχάταν, σε ένα σπίτι εξαιρετικής αισθητικής.

Read More

And More