Γιώργος – Μαρίνα Πατούλη: Οι αναρτήσεις για την ονομαστική εορτή του γιου τους

Ιδιαίτερη μέρα για τον Γιώργο και τη Μαρίνα Πατούλη, οι οποίοι πριν από λίγους μήνες μίλησαν ανοιχτά για την απόφαση του χωρισμού τους, μετά από αρκετά χρόνια έγγαμου βίου. 

Και οι δυο τους ωστόσο δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα, ξεκινώντας παράλληλα μια νέα καθημερινότητα για τις ζωές τους. Στο επίκεντρο πάντα, ο γιος τους, Αλέξανδρος ο οποίος είναι ένας κούκλος. Τόσο ο Γιώργος Πατούλης, όσο και η Μαρίνα Πατούλη, με κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί θα μιλήσουν με τα πιο γλυκά λόγια για τον γιο τους, Αλέξανδρο.

Με αφορμή μάλιστα την ονομαστική του εορτή, οι δύο γονείς εξέφρασαν ανοιχτά την αγάπη προς το παιδί τους, μέσα από σχετικές αναρτήσεις στο instagram…

“Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά Αλέξανδρε παληκάρι μου, να προχωράς στη ζωή με σταθερά βήματα και να συνεχίσεις να μας κάνεις περήφανους”, έγραψε ο Γιώργος Πατούλης δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Patoulis (@giorgos.patoulis)

Η Μαρία Πατούλη μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία από την έξοδό της με τον μικρό Αλέξανδρο, γράφοντας… “Χρόνια πολλά στο αστέρι της ζωής μου,στον μονάκριβο μου Αλέξανδρο!!!Να χαίρεστε τους /τις αγαπημένους σας!!!!Ευχαριστώ από καρδιάς για τις συγκινητικές κ ολόθερμες ευχές από όλες τις μανούλες κ από όλους σας”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patoulis (@marina_patoulis)

 

Read More

And More