Γιώργος Μαυρίδης: Δέχτηκε πρόταση να κατέβει στις δημοτικές εκλογές και ζητά τη γνώμη του κοινού του - Οι όροι που θέτει

Γιώργος Μαυρίδης: Δέχτηκε πρόταση να κατέβει στις δημοτικές εκλογές και ζητά τη γνώμη του κοινού του – Οι όροι που θέτει | tlife.gr

Όλο και περισσότεροι είναι τον τελευταίο καιρό οι Έλληνες celebrities που αποφασίζουν να κατέβουν στον πολιτικό στίβο, εν όψει των επερχόμενων εκλογών. Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει και ο Γιώργος Μαυρίδης. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, πριν λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση από την Κατερίνα Νοτοπούλου για να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό είναι κάτι που σκέφτεται σοβαρά, αλλά χωρίς ακόμη να πει το τελικό «ναι». Αυτός είναι λόγος που, το βράδυ της Πέμπτης, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό και ζήτησε τη γνώμη των διαδικτυακών του φίλων για το τι πιστεύουν ότι πρέπει να κάνει. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πώς ζήτησε να αναλάβει προσωπικά θέματα των αστέγων, αδέσποτων και αισθητικής, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποσταρω αυτό εδώ το σημείωμα. Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη. Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!  Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.
1:Αστεγοι
2:Αδέσποτα
3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τεχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία, ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί; Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ».

READ more