Γιώργος Μαυρίδης – Γιώργος Κατσινόπουλος: Αυτό το Loquita Challenge πρέπει να το δεις! [video]

Είναι αναμφίβολα το μεγάλο trend του καλοκαιριού και όχι άδικα. Ο λόγος για το «Loquita Challenge» εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα και του Claydee που έχει προκαλέσει πανικό, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να χορεύουν στο ρυθμό του.

Οι celebrities μάλιστα, που ρίχτηκαν στη «μάχη» του Loquita Challenge δεν ήταν λίγοι και τα video τους έγιναν γρήγορα viral! Νίκος Μουτσινάς, Μαίρη Συνατσάκη, Stan, Ευθύμης Ζησάκης και πολλοί ακόμη χόρεψαν στο ρυθμό της σέξι Ελένης Φουρέιρα και αποθεώθηκαν.

Ωστόσο, το video – υπερπαραγωγή του Γιώργου Μαυρίδη με τον Γιώργο Κατσινόπουλο και την Μόλυ από τη Χαλκιδική είναι αυτό που σίγουρα πρέπει και αξίζει να δεις! Ο γνωστός παρουσιαστής και ο αθλητής που γνωρίστηκαν στους Nomads και έχουν αναπτύξει μια δυνατή φιλία, έκαναν φέτος μαζί διακοπές στη Χαλκιδική και γύρισαν το πιο… τέλειο video για το Loquita Challenge! Ο Γιώργος Κατσινόπουλος και ο Γιώργος Μαυρίδης έκαναν διακοπές με την Μόλυ και βόλτες με το σκάφος και συνάντησαν τον Νίκο Αναδιώτη και άλλους φίλους τους.

Δες το Video:

Πώς σου φάνηκε;

 

 

Read More

And More