Γιώργος Μαυρίδης: Η απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη για τη σχέση τους! [video]

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και τον Γιώργος Κρικοριάν παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο παρουσιαστής και tattoo artist, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη.

Αναφερόμενος στην όλο νόημα απάντηση της παρουσιάστριας σε ερώτηση σχετική με το τι έμαθε από την τελευταία της σχέση, ο ίδιος σχολίασε: «Όταν είσαι με μια κοπέλα, όσο είσαι μαζί της, θα πρέπει να της λες πάντα αυτό που πρέπει να ακούσει, να είναι ψηλά και να είναι η καλύτερη. Κι όταν χωρίσεις δεν πρέπει να πεις τίποτα που θα την κάνεις να νιώσει άσχημα. Χαίρομαι να είναι καλά και δεν θέλω τίποτα άλλο, τις έχω αποκαταστήσει όλες τις πρώην μου».

Όταν ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε που έκανε την πολυσυζητημένη ανάρτηση με το φιλί στην τότε αγαπημένη του και το σχόλιο «μια στο εκατομμύριο», ο Γιώργος Μαυρίδης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα τα media. «Εσύ δεν είχες ποτέ κοπέλα; Δεν ήσουν ερωτευμένος; Τι της έλεγες; Πέρνα κι εσύ όπως πέρασαν κι οι άλλες; Τι ήθελες να γράψω; Μια απ’ όλες; Θα το ξανάκανα και θα το ξανάκανα! Και στην επόμενη!», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More