Γιώργος Μαυρίδης: Παρουσίασε το Μαραθώνιο κατά του Καρκίνου και έστειλε το δικό του μήνυμα!

Περισσότεροι από 36.000 δρομείς, μικροί και μεγάλοι, στήριξαν χθες τον μεγάλο αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Φέτος για πρώτη χρονιά ο 33ος Γύρος της Αθήνας, ο πλέον ιστορικός θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, που από το 1982 αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της πρωτεύουσας, έγινε σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και ένωσε τις δυνάμεις του με το Greece Race for the Cure σε μία διαδρομή 10χλμ με chip χρονομέτρησης.

Το Greece Race for the Cure, είναι αγώνας δρόμου 5χλμ και περίπατος 2χλμ, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen. Η ελληνική διοργάνωση είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 διοργανώσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος συγκινημένος ανέβασε ένα post στέλνοντας το δικό του μήνυμα ενάντια στον καρκίνο!

«Ήταν τιμή μου να παρουσιάσω “11ο Greece race for the cure” 40.000 κόσμος έτρεξε στον μαραθώνιο και στήριξε την προσπάθεια του συλλόγου ”Άλμα ζωής” για έγκαιρη πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού. Θα είμαι πάντα δίπλα σας και εθελοντής στην προσπάθεια κατά του Καρκίνου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη

 

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More