Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Γιατί βρέθηκαν στο βυθό της θάλασσας;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης φεύγουν από την Κούβα και κατευθύνονται στη συναρπαστική και περιπετειώδη Παπούα Νέα Γουινέα. Και επειδή “world party” χωρίς ταλαιπωρία δεν γίνεται, κατευθύνονται για την Παπούα Νέα Γουινέα και τα δύσκολα ξεκινούν και πάλι.

Μετά από μία κλασική μετακίνηση αλά… “world party” με τον Γιώργο και τον Κούρο να ανεβαίνουν στην καρότσα του αυτοκινήτου, η ομάδα καταλήγει στο χειρότερο, ίσως, μέρος που έχουν μείνει ποτέ στα χρονικά της εκπομπής. Εκεί, ανάμεσα σε κατσαρίδες και υγρασία, παίρνουν την απόφαση να ανέβουν σε ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια της χώρας!

Η ανάβαση είναι απαιτητική, αλλά η θέα του ηφαιστείου από την κορυφή επιβραβεύει την ομάδα. Στη διάρκεια της κατάβασης, μαθαίνουν από τους ντόπιους, ότι η Παπούα Νέα Γουινέα, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αποτέλεσε ένα τεράστιο πεδίο μάχης. Φύσει περίεργοι, ο Σάκης με τον Γιώργο θέλουν να εξερευνήσουν την ιστορία του νησιού, κάτι που τους οδηγεί μέχρι τον βυθό της θάλασσας, σε ένα βυθισμένο γιαπωνέζικο αεροπλάνο.

Κάπου εκεί συναντούν τον Νοέλ, έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχει περάσει ποτέ από το «World Party». Μαζί με τον Νοέλ, λοιπόν, αναζητούν τη φυλή που θα τους μυήσει στην τελετή της φωτιάς!

Έπειτα από μία σύντομη στάση για να παίξουν το πιο διαδεδομένο άθλημα της χώρας, το ράγκμπι, η ομάδα βρίσκει επιτέλους τη φυλή στα βάθη της ζούγκλας. Θα καταφέρει, άραγε, ο Σάκης και ο Γιώργος να περάσουν με επιτυχία την τελετή της φωτιάς και να γίνουν αποδεκτοί από τους ντόπιους;


Read More

And More