Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στον τάφο του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγες ημέρες μετά το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο καλλιτέχνη.
Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, η Μαρίνα Μεμουσάι, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice», επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της, Λεάνδρα, το Γ’ Νεκροταφείο, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο με τον οποίο είχαν αναπτύξει έναν ξεχωριστό, σχεδόν οικογενειακό δεσμό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε εκφράσει, μάλιστα, δημόσια την επιθυμία του να βαφτίσει τη μικρή Λεάνδρα, όταν η Μαρίνα Μεμουσάι βρισκόταν στην ομάδα του στο μουσικό talent show. Η σχέση τους δεν έμεινε στα τηλεοπτικά πλατό, αλλά συνεχίστηκε και μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Στο βίντεο που δημοσίευσε η Μαρίνα Μεμουσάι στα social media, η μικρή Λεάνδρα πλησιάζει τον τάφο του Γιώργου Μαζωνάκη και αφήνει ένα λουλούδι στη μνήμη του. Μια λιτή εικόνα, που αποκτά ακόμη μεγαλύτερο συναισθηματικό βάρος, γνωρίζοντας τη σχέση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον τραγουδιστή και την οικογένεια.
«Σήμερα ήρθαμε να σου πούμε αντίο… μαζί. Η μικρή σου σού έφερε ένα λουλούδι και σου χάρισε κι ένα φιλί… ένα τελευταίο φιλί από εκείνη που αγάπησες τόσο πολύ», έγραψε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Μεμουσάι στην ανάρτησή της, σημειώνοντας πως μπορεί η κόρη της να είναι ακόμη μικρή για να θυμάται όλα όσα έζησε μαζί του, όμως εκείνη θα φροντίσει να μάθει πόσο την αγάπησε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η εξομολόγηση της Μαρίνας Μεμουσάι στο TLIFE
Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, η Μαρίνα Μεμουσάι είχε μιλήσει αποκλειστικά στο TLIFE και τη δημοσιογράφο Γεωργία Τσίντζα για τη στενή σχέση που είχε αναπτύξει μαζί του.
Όπως είχε αποκαλύψει, η επικοινωνία τους ήταν συχνή και πολύ προσωπική, με τηλεφωνήματα, μηνύματα και βιντεοκλήσεις. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για τη μικρή Λεάνδρα και τηλεφωνούσε συχνά στη μητέρα της για να μάθει νέα της.
«Έπαιρνε τηλέφωνο να δει τη μικρή… Μου έλεγε να γυρίσω πίσω, γιατί γνώριζε κάποια προβλήματα υγείας μου, και θα με βοηθήσει εκείνος», είχε εξομολογηθεί η Μαρίνα Μεμουσάι στο TLIFE.
Μιλώντας για τη σχέση του τραγουδιστή με τα παιδιά, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά. Αγαπούσε τους ανθρώπους. Ενδιαφερόταν για τον συνάνθρωπό του». Παράλληλα, είχε επιβεβαιώσει ότι συζητούσαν σοβαρά το ενδεχόμενο να βαφτίσει την κόρη της, αποκαλύπτοντας πως στις μεταξύ τους βιντεοκλήσεις ο Γιώργος Μαζωνάκης τη ρωτούσε συχνά: «Πού είναι το παιδί μου;».
Η Μαρίνα Μεμουσάι είχε περιγράψει στο TLIFE και την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του. Όπως είχε πει στη Γεωργία Τσίντζα, τον είχε αισθανθεί ταραγμένο και μόνο, ενώ εκείνος τη ρώτησε εάν μπορούσε να ταξιδέψει στην Αγγλία, όπου ζει η ίδια με την οικογένειά της, για να ξεφύγει για λίγες ημέρες.
«Ήταν μόνος του σε ένα σπίτι τόσο μεγάλο. Ένας άνθρωπος μόνος του σε ένα σπίτι, ήταν τόσο στενάχωρο», είχε πει συγκινημένη, μεταφέροντας και μια φράση που, σύμφωνα με την ίδια, της είχε εκμυστηρευτεί ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Αυτό έχω μόνο, δε μου έχει μείνει κάτι».
Σήμερα, η εικόνα της μικρής Λεάνδρας να αφήνει ένα λουλούδι στον τάφο του έρχεται να συμπληρώσει με τον πιο σιωπηλό τρόπο όσα είχε περιγράψει η μητέρα της: μια σχέση που ξεκίνησε μπροστά στις κάμερες του «The Voice», αλλά εξελίχθηκε μακριά από αυτές, σε έναν δεσμό ουσιαστικό και βαθιά ανθρώπινο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ