Γιώργος Μαζωνάκης: Κάνει πίσω για χάρη του γαμπρού του, Δημήτρη Μακρυνιώτη; Η ασθένεια που τον ταλαιπωρεί

Στο απροχώρητο φαίνεται πως έχουν φτάσει οι σχέσεις του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή και επί χρόνια μάνατζέρ του, Βάσω Μαζωνάκη λόγω κάποιων οικονομικών τους διαφορών. 

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αδελφής του για τη διασφάλιση της περιουσίας του και της καλλιτεχνικής του διαδρομής, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, η ρήξη στη σχέση τους έχει επέλθει εδώ και πολύ καιρό ενώ και πριν χρόνια είχε υπάρξει μια μεταξύ τους διάσπαση.

Κι ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλοι θα περίμεναν τα δυο αδέλφια να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες, όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθούν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso θέλει να ρίξει τους τόνους αποφεύγοντας να δοθεί μεγαλύτερη έκταση στο θέμα και για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γαμπρός του, Δημήτρης Μακρυνιώτης, αφού δε θέλει να πιέσει περισσότερο συναισθηματικά την αδελφή του.

Πάντως η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς συνέπεσε με τη νοσηλεία της Βάσως Μαζωνάκη έπειτα από επέμβαση.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι η ασθένεια Gravis για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά.

«Έχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς. Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον θεό και την οικογένειά μου» είχε πει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164