Γιώργος Μαζωνάκης – Λένα Ζευγαρά: Τραγουδούν μαζί το «Εμένα Πες Μου Ποιός» και συγκινούν με τις εξομολογήσεις τους!

Όπως μία εικόνα, έτσι και ένα βίντεο, ισούται με χίλιες λέξεις. Το βίντεο που ακολουθεί, περιλαμβάνει τη συγκίνηση και πολλά ακόμη συναισθήματα, που επιφύλασσε η μοναδική μουσική συνάντηση της Λένας Ζευγαρά, με τον Γιώργο Μαζωνάκη!

Ερμηνεύοντας από κοινού, τη μεγάλη επιτυχία του «Εμένα Πες μου Ποιός», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της medley με τα αγαπημένα της ερωτικά τραγούδια, αλλά και τη νέα της δυναμική μπαλάντα, με τίτλο «Στα Πατώματα», με την υπογραφή του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και τη στήριξη της Panik Platinum!

Με το «Εμένα Πες μου Ποιός» του Γιώργου Μαζωνάκη, σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Φωτεινής Δούρου, να αποτελεί μουσικό σταθμό για εκείνη, θέλησε η Λένα Ζευγαρά να μοιραστεί και δημόσια τα συναισθήματά της, για την ανεκτίμητη στιγμή, την μεγάλη τιμή, που είχε με τον δημοφιλή ερμηνευτή, και με τον ίδιο να παραδέχεται δημόσια, γυρνώντας τον χρόνο πίσω, πώς από την πρώτη στιγμή που την άκουσε, τον μάγεψε με τη φωνή της.

«Πριν από χρόνια, σε ένα νυχτερινό κέντρο της Αλεξανδρούπολης, είχα δει αυτό το κορίτσι και είχα μαγευτεί. Σήμερα την έχω δίπλα μου, για να της πω……» αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης, τραγουδώντας στη συνέχεια από κοινού, το «Εμένα Πες Μου Ποιός».

«Η χαρά μου είναι τεράστια για την αγάπη που δείξατε από την πρώτη στιγμή για το νέο medley.Η ευτυχία μου κορυφώνεται από το γεγονός ότι ένας από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες που αγαπώ ιδιαίτερα ο Γιώργος Μαζωνάκης με ταξίδεψε μουσικά τραγουδώντας μαζί μου το «Εμένα Πες μου Ποιός», που συμπεριλαμβάνεται στο medley! Γιώργο μου σ’ ευχαριστώ για όλα …..», εξομολογήθηκε με τη σειρά της η Λένα Ζευγαρά, μέσα από ένα post της στα social media.

Δες το βίντεο:

Η χαρά μου είναι τεράστια για την αγάπη που δείξατε από την πρώτη στιγμή για το νέο medley.Η ευτυχία μου κορυφώνεται από το γεγονός οτι ένας από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες που αγαπώ ιδιαίτερα ο Γιώργος Μαζωνάκης με ταξίδεψε μουσικά τραγουδώντας μαζί μου το «εμένα πες μου ποιος» ,που συμπεριλαμβάνεται στο medley! Γιώργο μου σευχαριστώ για όλα ….. Giorgos Mazonakis Michael https://youtu.be/yrfBpNT4dx8

Gepostet von Lena Zeugara – Λένα Ζευγαρά am Freitag, 17. Juli 2020

Read More

And More