Γιώργος Μαζωνάκης: Μας δείχνει πως θα φτιάξουμε το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Μπορεί ο Γιώργος Μαζωνάκης να είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής πολλών Ελλήνων αλλά έχει και άλλα ταλέντα! Όπως κάθε Χριστούγεννα ο τραγουδιστής μπήκε στην … κουζίνα για να φτιάξει το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό αλλά όχι μόνος!

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης φτιάχνει μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα pastry chef “Χριστουγεννιάτικο Κορμό” σοκολάτα με ιδιαίτερο ντεκόρ!

Πιστός στο ραντεβού του με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη, στις γιορτές, εδώ και 4 χρόνια, ο Γιώργος Μαζωνάκης φτιάχνει το ιδανικό γλυκό για να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας στο γιορτινό τραπέζι! “Να μαγειρεύετε παιδιά, να μαγειρεύετεκαι να χαμογελάτε όπως εμείς, γιατί δίνει χαρά και δείχνει αγάπη κι αν έχεις και τον Μακρυνιώτη @dimitrios.makriniotis τότε «δεν έτυχε πέτυχεεεε»
Χριστουγεννιάτικος Κορμός εφέτος!Χρόνια καλά!” έγραψε ο Γιώργος κάτω από τη φωτογραφία του

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης υποδέχεται στην κουζίνα του σπιτιού του τον Γιώργο Μαζωνάκη και μοιράζονται με τον κόσμο μαθήματα μαγειρικής, αλλά και ξεχωριστές ευχές για τις φετινές γιορτές!

Πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού με τον Γιώργοοοοο, συγγνώμη με τον Chef @georgemazonakis ήθελα να πω,σας κάναμε έναν υπέροχο γιορτινό κορμό!! έγραψε ο Δημήτρης στο δικό του Instagram!

Δες το βίντεο με τη συνταγή!

 

 

Read More

And More