Γιώργος Μαζωνάκης: Το νέο αναπάντεχο βίντεο με τον Μιχάλη Κουινέλη!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Σώπα κι άκου» που έμεινε για πάνω από 10 εβδομάδες στο Top10 του Official Airplay Chart by Media inspector και ξεπέρασε τις 4.500.000 προβολές στο YouTube, ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει λίγο πριν το καλοκαίρι με ολοκαίνουργιο και απόλυτα δροσερό τραγούδι με τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει» σε μουσική και στίχους του Μιχάλη ΜΕΘ Κουϊνέλη των STAVENTO!

Το νέο αυτό τραγούδι αποτέλεσε την αφορμή για να δημιουργηθεί μια σειρά από 5 videos με native πρωτότυπο υλικό, υλοποιώντας έτσι το δημιουργικό concept. Το concept αυτών των videos είναι αναπάντεχο. Για ένα 24ώρο, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Μιχάλης από τους Stavento, βρίσκονται σε ένα studio!

Τα δυο πρώτα επεισόδια είναι ήδη στον αέρα, και έχουν αγαπηθεί και συζητηθεί πολύ, λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια.

Στο τρίτο επεισόδιο, μετά από πολλές ώρες, οι δύο πεινασμένοι καλλιτέχνες αποφασίζουν να παραγγείλουν. Φυσικά, δεν θα είναι μια τυπική παραγγελία καθώς δεν θα λείψουν ακόμα και εκεί τα πειράγματα. Στο τέλος του επεισοδίου έρχεται η στιγμή να μας αποκαλύψουν πως προέκυψε αυτή η συνεργασία, τι σημαίνει η λέξη αγαπώ αλλά και τι είναι αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους.

Δες το τρίτο επεισόδιο:

Read More

And More