Γιώργος Μπόγρης: Μιλά από την Τενερίφη για τις δύσκολες στιγμές που περνά η Ισπανία [video]

Ο Γιώργος Μπόγρης μένει τον τελευταίο καιρό στην Τενερίφη, ένα από τα νησιά της Ισπανίας, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της. Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής μίλησε με την Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα ενώ αποκάλυψε πώς έχει επηρεαστεί η καθημερινότητά του.

“Εδώ στο νησί δεν έχουμε κρούσματα απλά επειδή είμαστε κυβέρνηση της Ισπανίας μας παίρνει η μπάλα. Σήμερα η καραντίνα πήρε παράταση 15 ημέρες. Εδώ δεν υπάρχουν άνθρωποι έξω, γιατί τα κρούσματα στην Ισπανία είναι πάρα πολλά”. Ο Γιώργος Μπόγρης εμφανώς ενοχλημένος με την στάση εκείνων που δεν τηρούν τους κανόνες επισήμανε ότι ο καθένας πρέπει να μένει στο σπίτι του για το καλό το δικό του αλλά και εκείνων που αγαπά.

Όσον αφορά την απόφασή του να παραμείνει στην Ισπανία παρά το γεγονός ότι η εξάπλωση του κορονοϊού είναι ραγδαία; Ο ίδιος απαντά: “Εδώ δεν σκέφτηκα να γυρίσω στην Ελλάδα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει με την ομάδα και δεν μπορούσα να φύγω χωρίς να πάρω άδεια. Η γραμμή που έχω από την ομάδα και γενικά από το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ότι κάποια στιγμή θα συνεχίσουμε τα ματς και ότι θα τελειώσουμε τη σεζόν κανονικά. Και έτσι περιμένουμε να πάρουν αποφάσεις, αλλά δεν μπορούμε να φύγουμε αν δεν βγει η απόφαση ότι σταματάει”.

Δες το βίντεο:

Ένα απόσπασμα από τη συζήτηση που είχαν μέσα από το Instagram.

Read More

And More