Γιώργος Παπαδάκης – Μαρία Αναστασοπούλου: Aπάντησαν στην εκπομπή της Καινούργιου για τα follow στο instagram

Τη δική τους απάντηση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσαν το πρωί της Τρίτης 13/9 μέσα από το “Καλημέρα Ελλάδα” ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου για τα follow που δεν έχουν κάνει ο ένας τον άλλο στο instagram.

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9, όταν στην «Super Κατερίνα» σχολίασαν το γεγονός πως ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου υποστηρίζουν ότι έχουν μια άριστη σχέση μεταξύ τους, όμως δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Έτσι λοιπόν, οι δυο παρουσιαστές έδωσαν μέσα από το “Καλημέρα Ελλάδα” τη δική τους απάντηση, η οποία προβλήθηκε και στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Δες παρακάτω τον διάλογο που είχαν Μαρία Αναστασοπούλου και Γιώργος Παπαδάκης.

Μ.Α: «Έχω παράπονα»

Γ.Π: «Από μένα; Μια εβδομάδα είμαστε μαζί και έχεις παράπονα;»

Μ.Α: «Έχω πολλά. Για να έχω ήδη υπάρχει πρόβλημα. Γιατί Γιώργο δε με ακολουθείς στο instagram;»

Γ.Π: «Ποιος instagram κορίτσι μου; Εγώ δεν ήξερα, χθες έμαθα ότι έχω instagram»

Μ.Α: «Γιατί Γιώργο ακολουθείς όλο τον κόσμο και όχι εμένα;»

Γ.Π: «Τι ακολουθώ; Εγώ ακολουθώ όλο τον κόσμο;»

Μ.Α: «Το ξέρεις ότι με εξέθεσες; Γιατί με εξέθεσες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τον κύριο Μικρούτσικο που τον σέβομαι απεριόριστα;»

Γ.Π: «Έγινε θέμα στην εκπομπή της Κατερίνας και το σχολίασε ο φίλος μου ο Μικρούτσικος ότι δε σε ακολουθώ;»

Μ.Α: «Θα με ακολουθήσεις;»

Γ.Π: «Όχι. Άκου να δεις κορίτσι μου, εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Δε με ενδιαφέρει ούτε το instagram, ούτε το facebook. Το twitter με ψιλοενδιαφέρει. Αν είναι να ακολουθήσω έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάω, θα τον ακολουθήσω με αυτόν τον τρόπο με τραγούδι και όχι στο instagram».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε:  «Εγώ αυτή τη στιγμή παρακολούθησα ένα θεατρικό που έχει κάνει λίγες πρόβες. Το ‘χαν παίξει, αλλά το είχαν παίξει λίγο και δε βγαίνει καλό. Αυτά είναι ωραία αλλά όταν βγαίνει αυθόρμητα. Μου έκανε στημένο»

Read More

And More