Γιώργος Παπαδάκης: Ο απόλυτος κυρίαρχος!

Ναί, το ξέρω ότι σου το έχω ξανά πει, ναί το ξέρω ότι σου το έχω ξανά γράψει ,όμως, θα στο ξανά γράψω, γιατί είναι κάτι που πιστεύω ακράδαντα! Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι απλά ένας παρουσιαστής, δεν είναι απλά ένας μαχόμενος δημοσιογράφος, είναι ένα τηλεοπτικό φαινόμενο.

Γιατί αλήθεια σου λέω λατρεμένη, δεν ξέρω πως αλλιώς να σου χαρακτηρίσω έναν άνθρωπο που βρίσκεται καθημερινά στις επάλξεις για σχεδόν τρεις δεκαετίες και εξακολουθεί να είναι… άτρωτος, να είναι αήττητος, να είναι κυρίαρχος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει καταφέρει εδώ και 27 χρόνια μέσα από το “Καλημέρα Ελλάδα”, να χτίσει μία καθημερινή, πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Μία σχέση εμπιστοσύνης χωρίς… μυστικά, χωρίς αλήθειες που δεν βγαίνουν στο φως, χωρίς τηλε-παραπλάνηση, γιατί τα έχουμε δει κι αυτά!

Γι ΄αυτό φυσικά και ο κόσμος είναι εκεί… Είναι εκεί σταθερά κάθε πρωί για να προσφέρει την ψήφο της εμπιστοσύνης του και της προτίμησής του στο γνωστό δημοσιογράφο και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και όπως ,ήδη, σου ανέφερα, το “Καλημέρα Ελλάδα” δεν είναι απλώς η πρώτη και μακροβιότερη καθημερινή, δημοσιογραφική εκπομπή, αλλά είναι και η εκπομπή που κρατά τα σκήπτρα της τηλεθέασης.

Έτσι, θέλω να σου πω, ότι και τον Οκτώβριο, το “Καλημέρα Ελλάδα” σκαρφάλωσε στην υψηλότερη θέση του πίνακα της Nielsen, αν και μάλλον αυτό δεν είναι πια… είδηση!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

“…H έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν βρίσκει την εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» με τον Γιώργο Παπαδάκη, για ακόμη μια χρονιά στην κορυφή της τηλεθέασης. Από την έναρξή της έως και σήμερα κερδίζει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αποδεικνύοντας ότι παραμένει μετά από τόσα χρόνια, ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος της πρωινής ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» για τον Οκτώβριο (2-30.10.2017), σημείωσε κατά μέσο όρο, μερίδιο τηλεθέασης 24,3% στο 15-44. Αξίζει να αναφέρουμε ότι προηγείται στη ζώνη της, στο δυναμικό κοινό με 8,5 ποσοστιαίες μονάδες από το δεύτερο κανάλι.
Το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει σταθερά να επιλέγει για την πρωινή του ενημέρωση το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του, Ντίνο Σιωμόπουλο και Μπάγια Αντωνοπούλου, χαρίζοντας πρωτιές στη μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.
Γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης είναι η ίδια η ενημέρωση και χωρίς «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ», η μέρα δεν ξεκινά…”

Read More

And More