Γιώργος Παπαδάκης: Τελικά είναι… τηλε-φαινόμενο! Και φέτος οι επιδόσεις του ζαλίζουν.

Αναμφισβήτητα είναι… φαινόμενο, είναι τηλεοπτικό φαινόμενο… Είτε σου αρέσει να τον παρακολουθείς, είτε όχι, είτε είσαι φανατικός τηλεθεατής του, είτε όχι, σίγουρα δεν μπορείς να αμφισβητήσεις – και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει -, το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένα… τηλεοπτικό φαινόμενο!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρίσκεται καθημερινά επί τρεις ώρες και για 26 ολόκληρα χρόνια στις τηλεοπτικές επάλξεις καταφέρνοντας το… ακατόρθωτο! Ποιό; Μα να να είναι κάθε χρόνο, κάθε χρόνο, κάθε χρόνο πρώτος και με διαφορά!

Τι κι αν έχουν βρεθεί απέναντί του πολλά δυνατά ονόματα της εγχώριας δημοσιογραφίας; Τι κι αν τα κανάλια μπαίνουν στην διαδικασία κάθε τρεις και λίγο να… εφευρίσκουν διάφορα τηλεοπτικά… τρικ και νέες τηλεοπτικές προτάσεις, προκειμένου να τον… φρενάρουν; Τι κι αν προχωρούν σε… δελεαστικούς συνδυασμούς προσώπων; Τσάμπα κόπος!

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει… γκαζώσει εδώ και χρόνια, εδώ και ολόκληρες δεκαετίες και δεν τον πιάνει κανείς! Μάλλον για την ακρίβεια τρέχουν όλοι από πίσω λαχανιασμένοι, τρώγοντας απλώς την… σκόνη του, για να το πούμε έτσι λαικά!

Ίσως γιατί και ο ίδιος ήταν, είναι και θα είναι ένας γνήσιος λαικός παρουσιαστής. Γιατί όπως λέει και ο ίδιος το “λαικός” είναι για κείνον… τίτλος τιμής, γιατί σημαίνει πως αρέσει στο λαό, πως αρέσει στο κόσμο. Γιατί σημαίνει πως έχει γίνει ένα με όλο αυτό το κόσμο που τον παρακολουθεί πιστά. Γιατί έχει καταφέρει να μιλά την ίδια γλώσσα με ΄κείνους.

Βλέπεις λατρεμένη, ποτέ δεν μεγαλοπιάστηκε, ποτέ δεν… παραγόντισε, ποτέ δεν θέλησε γίνει… εξουσία, ποτέ δεν την ψώνισε! Ποτέ δεν πίστρεψε πως είναι… κάποιος! Σύνδρομο από το οποίο πάσχει το 90,0% της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεται 26 χρόνια στο τηλεοπτικό προσκήνιο κάνοντας με πάθος την δουλειά του, σεμνά, ταπεινά, αθόρυβα! Αθόρυβα βέβαια, μέχρι που θα τον πειράξει κάποιος και εκεί ο κύριος Γιώργος έχει μάθει να τα λέει… τσεκουράτα, ακόμα και από τον “αέρα” της εκπομπής του.

Είναι φωνακλάς και του αρέσει, κάνει χιούμορ και του αρέσει, δεν τον νοιάζει η τηλεοπτική του εικόνα κι αυτό του αρέσει κι εκτός από νούμερο ένα παρουσιαστής, είναι κι ένας γλυκός, τρυφερός άνθρωπος κι αυτό του αρέσει, γι ΄αυτό και του… φαίνεται.

Έτσι ,λοιπόν, και φέτος ήταν η χρονιά του! Ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα έφεραν την εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» του ΑΝΤ1 και τη φετινή σεζόν στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, για τη σεζόν, το σύνολο του κοινού χάρισε στο «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» ποσοστό τηλεθέασης 31,9% και το δυναμικό κοινό (15-44) 23,9% αντίστοιχα.

Άλλη μία επιτυχημένη χρονιά για την κορυφαία πρωινή ενημερωτική εκπομπή, το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» του ΑΝΤ1 μας αποχαιρετά για φέτος, με την τελευταία εκπομπή αυτή την Παρασκευή14 Ιουλίου και ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν, με τα πιο ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, αλλά και όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τακοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας…

Read More

And More