Γιώργος Παπαδάκης: Το απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε! “Πίστευα ότι με αναγνώρισαν, αλλά μου είχε ξεβάψει η βαφή των μαλλιών” (video)

Μια ιστορία από τα παλιά θέλησε να πει στον «αέρα» του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Παρασκευής.

Απευθύνθηκε στον συνεργάτη του, Γιώργο Γρηγοριάδη και του είπε χιουμοριστικά να προσέχει να μην πάθει αυτό που έπαθε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Donald Trump. Όπως θα δεις στην εικόνα, η βαφή των μαλλιών του ξέβαψε και έγινε… περίγελος!

«Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα όταν έκανε το “3 στον αέρα”. Τότε τα κορίτσια στο μακιγιάζ μου είχαν πει να μου βάλουν αυτό που βάζουν και κάποιοι συνάδελφοί σας; Λέω τι είναι αυτό; Και μου απάντησαν πως πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει τη φαλάκρα. Με τα χίλια ζόρια είπα ναι. (…) Ήταν Ιούνιος με φοβερή ζέστη και μετά την εκπομπή φύγαμε για Θεσαλονίκη. Ίδρωσα και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει. Πρώτοι μήνες τότε που εμφανιζόμουν στην τηλεόραση, όλοι στην αρχή γίνονται ψώνια και πίστευα ότι με αναγνώρισαν… Μέχρι που ήρθε η αεροσυνοδός και μου είπε ότι έχω ιδρώσει κι έχει ξεβάψει το μαλλί μου και είχε γίνει όλο το πρόσωπό μου καστανό» εξομολογήθηκε.

Τότε οι συνεργάτες του ξέσπασαν σε γέλια και προχώρησαν στο επόμενο θέμα της εκπομπής.

Δες το βίντεο:

Read More

And More