Γιώργος Παπαδάκης: «Βόμβα» από τον παρουσιαστή! «Μπορεί να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022»

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μία δήλωση όλο νόημα στην τηλεοπτική κάμερα το βράδυ της Πέμπτης όπου πήγε να απολαύσει την συναυλία του γιου του. Ιάσωνα Παπαδάκη. 

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου, ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε σε όλα και σχολίασε το πως ήταν όταν ξεκίνησε εκείνος σε αντίθεση με το τώρα της πρωινής ζώνης: «Η πρωινή ζώνη έχεο αυγατίσει και το χαίρομαι. Ένιωθα μια μοναξιά τα πρώτα χρόνια. Ξεκίνησα μόνος μου και τώρα είμαστε τόσος κόσμος. Ωραίο πράγμα είναι αυτό. Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους συμμετέχουν στην πρωινή ζώνη να τα πάνε καλά». 

Μέσα σε όλα, ο Γιώργος Παπαδάκης δε δίστασε να αποκαλύψει το… πιθανό τηλεοπτικό του τέλος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος αλλά δεν προγραμματίζω τίποτα στην ζωή μου. Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση τπ 2022 μπορεί και όχι». 

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Γιώργος Παπαδάκης εξομολογήθηκε την αγάπη του για αυτή την δουλειά και τι σημαίνει για εκείνον η λέξη «τέλος»: «Τέλος δεν θα έρθει. Το τέλος το μπροστά γιατί εγώ να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω. Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση». 

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More