Γιώργος Παπαδόπουλος: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα μας κάνει όλους να αναρωτηθούμε «Πότε Θα Σε Δω», με το νέο του τραγούδι και music video που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records και την Criminal Music, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου!



Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, που μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες ερμηνευμένες τόσο από τον ίδιο, όσο και από άλλους καλλιτέχνες, θα μας βάλει για ακόμα μια φορά στον ρυθμό του με ένα δυναμικό hit, στο οποίο υπογράφει τη μουσική και στους στίχους.

Το «Πότε Θα Σε Δω», που από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται αποκλειστικά από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video, διαφορετικό από τα όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Τα γυρίσματα του video έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας που έχουν οριστεί για την πανδημία, σε locations της Αθήνας. Με αφαιρετικό concept και με «γεύση» από τα αγαπημένα ‘80s, το music video του «Πότε Θα Σε Δω» θα μας συναρπάσει όσο το ίδιο το τραγούδι!

Read More

And More