Γιώργος Παπαδόπουλος: Μετακίνηση 6 μαζί με την κούκλα σύζυγό του! Πού τους εντόπισε ο φακός του TLIFE; (pics)

Καθώς διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα του lockdown, οι περισσότεροι έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας και τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα που έχει επιβάλλει η πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Το 13033 έχει επανέλθει στο πρόγραμμά μας, αφού πλέον κάθε μετακίνηση προϋποθέτει την πρότερη αποστολή μηνύματος.

Έτσι, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η όμορφη σύζυγός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, έστειλαν “6” και βγήκαν για άθληση και περπάτημα δίπλα στη φύση. Ο γνωστός τραγουδιστής και η αγαπημένη του περνούν την καραντίνα μαζί με τον μοναχογιό τους, τον 2χρονο Άγγελο, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδόπουλος παραμένει επαγγελματικά ενεργός.

Μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας «Αγάπη Μου», από την Panik Records και την Criminal Music, ένα τραγούδι το οποίο έχει αφιερώσει στη σύντροφο του και το γιο τους, ο επιτυχημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει προσεχώς το νέο του single, το οποίο σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βόλτας του στα νότια προάστια. Φορώντας τα αθλητικά τους και έχοντας την καλύτερη διάθεση, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη έκαναν τη γυμναστική τους και χάρηκαν αυτή τη στιγμή της ημέρας. Όπως θα δεις, οι δυο τους είναι full in love!

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More