Γιώργος Παπαδόπουλος: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους διαδικτυακούς φίλους του Γιώργου Παπαδόπουλου. Με μια ξεχωριστή ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε πως σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ζευγάρι εδώ και πέντε χρόνια με την Γαλάτεια Βασιλειάδη και μαζί έχουν αποκτήσει ήδη ένα γιο, τον Άγγελο που σήμερα είναι 3 χρονών,

Το αγαπημένο ζευγάρι σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο ακόμα ένα παιδάκι και πλέον δεν κρύβει τη χαρά του. 

Πριν λίγη ώρα ο Γιώργος Παπαδόπουλος δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με την αγαπημένη του Γαλάτεια στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα και έγραψε, “Γράφουμε ιστορία..”

 

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164