Γιώργος Παπαδόπουλος: Το μήνυμα στήριξης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι στη Αίγυπτο

Καταιγισμό αρνητικών σχολίων έχει δεχθεί από χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα social media. Αφορμή για αυτή την “επίθεση” από τους χρήστες του διαδικτύου στάθηκε το ταξίδι της παρουσιάστρια στην Αίγυπτο μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κωνσταντίνα γίνεται στόχος τέτοιων επιθέσεων αφού και λίγες εβδομάδες πριν είχε συμβεί κάτι ανάλογο εξαιτίας μιας άλλης εξόρμησης που είχε κάνει εντός Ελλάδας εν μέσω πανδημίας. Πολλοί είναι εκείνοι που στάθηκαν στο γεγονός πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραβλέπει τις οδηγίες των ειδικών και τις απαγορεύσεις και εν μέσω πανδημίας αποφασίζει να πραγματοποιεί ταξίδια επιδεικνύοντάς τα μάλιστα στο instagram τη στιγμή που πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν να δουν τις οικογένειές τους μήνες. (διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι στην Αίγυπτο που προκάλεσε αντιδράσεις και το χλιδάτο ξενοδοχείο)

Θέση σε όλα αυτά θέλησε να πάρει ο Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος με ένα σχόλιό του κάτω από τη φωτογραφία της παρουσιάστριας εξέφρασε τη στήριξή του τονίζοντας πως εφόσον δεν παρανομεί καλά κάνει και ταξιδεύει.

“Από τη στιγμή που υπάρχουν πτήσεις και κανονισμοί που μπορείς να ταξιδέψεις, πολύ καλά έκανες Κωνσταντίνα μου” έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

 

Read More

And More