Γιώργος Παπαγεωργίου: Δες τι έκανε λίγο πριν αναχωρήσει για τον γάμο του στη Σύρο – Φωτογραφία

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη ετοιμάζονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί στις 7 Αυγούστου στη Σύρο, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Οι ηθοποιοί θα παντρευτούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια. Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου “Alkyon”, ενώ την επόμενη ημέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party.

“Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιο του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης”, ανέφερε η αναγγελία του γάμου τους.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός και λίγο πριν ταξιδέψει για το νησί της Σύρου, θέλησε να επιμεληθεί το look του. Ο γνωστός ηθοποιός πήγε για… κούρεμα ανεβάζοντας στο Instagram σχετικό στιγμιότυπο…

Read More

And More