Γιώργος Παπαγιάννης: Σε σχέση εδώ και δύο χρόνια ο μπασκετμπολίστας – Αυτή είναι η σύντροφός του

Το Eurobasket 2022 τελείωσε για την Εθνική μας ομάδα, ωστόσο οι παίκτες που τα έδωσαν όλα στους αγώνες, συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Ένας από αυτούς και ο Γιώργος Παπαγιάννης. 

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας κρατά μακριά από τα media την προσωπική του ζωή δίπλα στην σύντροφό του, Σοφία Ακριτίδου.

Γιώργος Παπαγιάννης Βιογραφικό

Ο Γιώργος Παπαγιάννης γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου του 1997. Είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής, έχει ύψος 2,20μ. αγωνίζεται στην θέση του σέντερ στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Α1 Εθνική το 2012 αγωνιζόμενος με την ομάδα του Περιστερίου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Papagiannis (@g_p_06)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης υπήρξε στέλεχος της Εθνικής Εφήβων Ελλάδας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων το 2015.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Papagiannis (@g_p_06)

Το 2016 συμμετείχε στα Draft και επελέγη 13ος στον 1ο γύρο από τους Φοίνιξ Σανς, που όμως αργότερα ανταλλάχθηκε στους Σακραμέντο Κινγκς. 

Γιώργος Παπαγιάννης – Προσωπική ζωή

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ζευγάρι με την Σοφία Ακριτίδου με την οποία μετρούν δύο χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, με την εντυπωσιακή μελαχρινή να κάνει ελάχιστες αναρτήσεις στα social media με τον σύντροφό της.

Όπως είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ της Real Life ο Γιώργος Παπαγιάννης και η Σοφία Ακριτίδου γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και μετρούν ήδη δύο χρόνια σχέσης. Δέθηκαν περισσότερο κατά την περίοδο της καραντίνας και όσοι τους γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Ο ένας έχει γνωρίσει την οικογένεια του άλλου και τα πρώτα βήματα προς την επισημοποίηση έχουν γίνει.

Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια. Μάλιστα, ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς είναι το Λονδίνο, όπου και συνέχισε τις σπουδές της η Σοφία Ακριτίδου μετά την αποφοίτησή της από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More