Γιώργος Παπακώστας: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Έβελυν Καζαντζόγλου! (video)

Μόνος εκείνος για αρκετό καιρό, μόνη και εκείνη, αποφάσισαν να ενώσουν τις μοναξιές τους και το αποτέλεσμα είναι… εκρηκτικό. Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες, ο Τζωρτζ Παπακώστας -τον οποίο παρακολουθούμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη– και η  Έβελυν Καζαντζόγλου είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος μέχρι πρότινος τηρούσε σιγή ιχθύος για την προσωπική του ζωή, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη για τη σχέση του με την πανέμορφη παρουσιάστρια, fashion blogger και μοντέλο.

«Γυναικάρα, δύο μέτρα πόδια, μαλλί κόκκινο σαν τη φωτιά…», σχολίασε αρχικά. Και κατόπιν εξήγησε: «Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να μιλήσω για την Έβελυν απλά μου αρέσει την προσωπική μου ζωή πλέον να την αφήνω για εμένα. Με ενοχλεί που βλέπω συνέχεια να κουβεντιάζονται ζευγάρια, επειδή είναι ζευγάρια, τα προσωπικά του καθενός νομίζω είναι ωραίο να μένουν προσωπικά. Θεωρώ υπερβολικά άσχημο, ειδικά τώρα με κάποιες βλακείες εκπομπές που βγαίνουν, να γίνεται ένα ζευγάρι διάσημο επειδή είναι ζευγάρι».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More