Γιώργος Παπαζήσης: Η τελευταία επίσημη εμφάνιση ένα χρόνο πριν το θάνατό του

Την τελευταία του πνοή στα 80 του χρόνια μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, άφησε ο Γιώργος Παπαζήσης. Ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν καταβεβλημένος.

Ένα χρόνο πριν, ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε μια από τις σπάνιες επίσημες εμφανίσεις του στο Κατράκειο Θέατρο, όπου παρακολούθησε την παράσταση « Λυσιστράτη». Εκεί συναντήθηκε με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και πολλούς ακόμη αγαπημένους συναδέλφους.

Ενώ, το 2014, τον είχαμε απολαύσει σε μια ξεχωριστή συνεργασία και ένα ξεκαρδιστικό ρόλο στους Τενόρους στο θέατρο Ζήνα! Εκεί, είχε συνεργαστεί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για την ερμηνεία του.

Ο Γιώργος Παπαζήσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του «Ελληνικού Ωδείου» και στη Μουσική Σχολή του Μ. Θεοφανίδη.Το 1961 έκανε ντεμπούτο στη σκηνή με το έργο των Τσιφόρου – Βασιλειάδη «Τα Κοκόρια των Δώδεκα». Γρήγορα καθιερώθηκε και διακρίθηκε στο μουσικό θέατρο.

Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τιτίκα Στασινοπούλου και η ίδια είχε δηλώσει το 2016 ότι θα πάρουν διαζύγιο για φορολογικούς λόγους

Read More

And More